Prima pagină
Obiective
Activităţile proiectului
Rezultate anticipate
Grup ţintă
Studiu
Echipă
Proiectul în imagini

Noutăţi

SondajInstrumentelor Structurale
2007-2013

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Parteneri

Beneficiar
LICEUL TEORETIC CU CLASELE I -XII "MIHAIL KOGALNICEANU"Snagov (http://www.lmk.ro)

Descrierea activităţii:

Unitatea scolară în care se desfăşoară activităţi instructiv-educative pentru învăţământul primar, gimnazial şi liceal.

Experienta relevantă  pentru domeniul proiectului:

• Proiect „APARAM-ACUZAM”      
Din grupul tintă al acestui proiect au facut parte 25 elevi din clasele VI –X. Aceştia proveneau din familii cu statut social diferit: agricultori, someri, intelectuali, intreprinzatori particulari.
Plecand de la necesitatile scolii – cunoasterea de catre toti elevii a Regulamentului de organizare si functionare a unitatilor scolare din invatamantul preuniversitar elaborat de MEC cat si a Regulamentului intern si pana la cunoasterea Codului Penal, la nivelul de intelegere al elevilor de varsta scolara VI-X, consideram ca de un real folos ne-au fost relatiile de colaborare cu juristul si avocatul.
Finalul activitatilor a constat in crearea unei scene imaginata de elevi intr-o dramatizare a procesului lui Giordano Bruno ars pe rug pentru ca spunea adevarul, ADEVAR STIINTIFIC care la acea vreme nu era acceptat de biserica catolica si anume ca Pamantul se invarteste.
Consideram ca prin tema aleasa a acestui subproiect elevii si-au insusit principalele valori sociale – dreptatea , adevarul , toleranta , respectarea legilor  si de asemenea vor sti sa aplice aceste principii in viata societatii careia ii apartin.

• PARTENERIAT „INTEGRAREA SOMERILOR PE PIATA MUNCII”
Obiectul acestui parteneriat a fost acela de a integra pe piata muncii tinerii someri din regiunea Bucuresti-Ilfov impreuna cu SC TOURISM HOTEL AND RESTAURANT CONSULTING GROUP SRL.Persoanele selectate (trei grupe a cate 20 de cursanti) au fost instruite corespunzator nivelului 3 de calificare pentru meseriile: bucatar, ospatar ,lucrator hotelier si incadrate pe piata muncii.

Partener 1
LICEUL TEORETIC CU CLASELE  I -XII "IOAN PETRUŞ"Otopeni

Descrierea activităţii partenerului:

Unitatea scolara desfasoara activitatati instructiv-educative pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal. Profilul liceului este teoretic cuprinzand doua clase de filologie si o clasa de  matematica informatica .
Pe langa disciplinele cuprinse  in trunchiul comun, conform curriculumu-lui national, elevii au posibilitatea sa opteze pentru o gama  variata  de discipline optionale propuse de profesorii titulari.

Experienta relevant pentru domeniul proiectului:

Proiecte  derulate in parteneriat cu Primaria orasului Otopeni si cu Centrul Cultural "Ion Manu":
1) Concurs de teatru "D'ale lui Otopeanu":
    - stimularea gustului pentru teatru si arta, in general;
    - educatia pentru valori culturale;
    - implicarea elevilor in activitati artistice.
2) CLUBART 2008:
    - realizarea unor filme de scurt metraj.
3) NEXUS-T proiect stiintific in parteneriat cu Centrul de Studii Complexe - UNESCO
    - desfasurarea unui program de cercetare, ghidare prin teleconsultanta, desfasurarea sesiunii de comunicari stiintifice.

Partener 2
SOFTWIN SRL (http://www.softwin.ro)

Softwin este o companie înfiinţată în anul 1990 exclusiv cu fonduri interne. Grupul şi-a dezvoltat în permanenţă competenţele, sporindu-şi abilităţile de inovaţie pentru a obţine o întreagă gama de soluţii şi servicii IT, după cum urmează:

 • Dezvoltare de software (1990)
 • Soluţii de conţinut electronic (1993)
 • Soluţii de securitate a datelor (1997)
 • Soluţii de eLearning (1998)
 • Centre de Contact (2000)
 • Servicii Helpdesk (2001)
 • Servicii de Consultanţă şi Management al Afacerilor pe baza soluţiilor IT (2002)
 • Integrare de soluţii (2004).

În cei peste 17 ani de activitate, grupul SOFTWIN a devenit o forţă pe piaţa regională a soluţiilor, produselor şi serviciilor complexe de business bazate pe IT, crescând de la 2 la peste 500 de specialişti şi reuşind să-şi extindă prezenţa prin filiale pe două continente şi patru ţări, având în portofoliu peste 5 000 de proiecte dezvoltate pentru clienţi din întreaga lume.

Softwin este mai mult decât un furnizor local sau regional de soluţii complexe de IT: de la înfiinţarea sa, în 1990 şi până în prezent, compania a reuşit să cucerească pieţe internaţionale, câştigând încrederea clienţilor de pe trei continente: Europa (Europa Centrală şi de Est şi Uniunea Europeană), America de Nord (SUA şi Canada) şi Asia.

După lansarea cu succes a brandurilor BitDefender şi Intuitext, Softwin a reunit din octombrie 2006 sub un nou nume - Ascenta - departamentele sale specializate în consultanţă IT şi soluţii integrate de business.

Softwin deţine cunoştinţele şi personalul calificat necesare pentru finalizarea unui proiect oricât de complex. Specialiştii noştri au experienţa necesară, flexibilitatea şi capacitatea de adaptare la noile cerinţe ale proiectului, calităţi care contribuie decisiv la succesul acestora şi la finalizarea lor în timpul stabilit.

Softwin furnizează soluţii complexe de business, care încorporează experienţa noastră de implementare şi cele mai bune practici specifice de industrie, oferind clienţilor noştri, un avantaj competitiv real.

Portofoliul nostru cuprinde soluţii de core business, soluţii de management al activităţilor de marketing şi vânzări, soluţii CRM, ERP, BI, CTI, eLearning, soluţii de securitate a datelor, precum şi servicii de help desk şi contact center.

Din punct de vedere organizaţional, activitatea Softwin se desfasoară în cadrul a patru direcţii de business, şi anume Ascenta, Paxato, BitDefender şi Intuitext, prezentate pe scurt mai jos.

 • ASCENTA - Consultanţă IT pe procese de business şi soluţii software specifice pentru corporaţii
 • BITDEFENDER – Soluţii şi servicii de securitate a datelor
 • INTUITEXT – Soluţii de suport pentru instruire şi knowledge management
 • PAXATO – Consultanţă şi servicii de administrare a relaţiilor cu clienţii
Prima pagină  |  Obiective  |  Activităţile proiectului  |  Rezultate anticipate  |  Grupul ţintă  |  Studiu  |  Parteneri  |  Echipă  |  Proiectul în imagini
©2009 Toate drepturile rezervate Liceul teoretic “Mihail Kogalniceanu” Snagov. Powered by Intuitext

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României